the Time Capsule
The Online Time Capsule

Save any information or prediction to be opened in the future.

Post Your Online Time Capsule

* It's Free. No registration is needed. No subscription. No need of shovel or digging.
Has a doge icon and supports us. You can send ANY amount of dogecoin. Donation adress: DKJGUDaeMnjqW28hwPftiAtXMoYpthzrf6
Current Server Time 2023-12-07 20:57:00
Time to open it *
Opened capsules Opened 5730
Sealed capsules Sealed 1580

Sealed with Dogecoin Да проверя до къде е стигнал в научното си развитие малкия Сава ПоповAge: 61 months

Sealed in 01 June 2018 08:24:22 Opened at: 01 June 2023 07:30:00
В Деня на детето: Най-младият участник в "Стани богат"

Първи юни е празник и за най-младия участник в телевизионното шоу "Стани богат". Екип на "Денят започва" се срещна със Сава Попов – второкласникът от Варна, който спечели 2000 лева от предаването.

Въпреки че има разнообразни интереси - знае изключителни подробности в областта на физиката, биологията и астрономията, Сава признава, че винаги намира време и за забавления.

Второкласникът от музикалното училище „Добри Христов“ успял да убеди родителите си да участва. След тяхното съгласие съвсем сам попълва анкетата на сайта на БНТ и преминава предварителното интервю за кандидатите.

За участието на Сава Попов в „Стани богат“ за първи път ще бъде променена и конфигурацията на местата за водещия и участниците. Без право да отговаря, подсказва или съветва, до Сава Попов ще седне неговият баща Павел. Най-малкият участник в „Стани богат“ този сезон свири на виола, обича да чете книги за митология и твърдо вярва, че богатството не се измерва само с пари.

Източник: http://news.bnt.bg/bg/a/nay-vzrastniyat-i-nay-mladiyat-uchastnik-igrayat-v-stani-bogat

P.S. - в сутрешния блок на БНТ излъчиха интервю с малкия Сава Попов, в което той каза, че напоследък има голям интерес към генетиката. Журналистката го попита, откъде е дошъл този негов интерес и той отговори "От един сайт. Не искам да казвам името на сайта, за да не правя продуктово позициониране" .... дете на 8 години .... представям си до къде ще е стигнал след 5 години :X
Observers 1 Has 1 observerViews : 93 Owner: ti6o_69
comments powered by Disqus